укр | ру | eng
Послуги
Статті

Інвентаризація на підприємстві

Кожен керівник підприємства знає, що інвентаризація – це відповідальний і складний процес. Нерідко дана процедура перетворюється на головний біль для керівництва організації. Інвентаризація на підприємстві передбачає проведення перевірки, оцінки і документального підтвердження стану та фактичної наявності матеріальних цінностей і товарів.

Для чого проводиться інвентаризація на підприємстві або складі?

Інвентаризація на складі або підприємстві проводиться в наступних випадках:
  • - для отримання достовірних даних бухобліку (в обов'язковому порядку проводиться при складанні річних звітів);
  • - при проведенні переоцінки або оцінки майна;
  • - при викупі, продажу майна;
  • - при зміні матеріально відповідальних осіб та власників;
  • - при підготовці документів для списання або уцінки майна;
  • - для виявлення некондиційних об'єктів або товарів;
  • - у разі виникнення надзвичайних ситуацій;
  • - при виявленні фактів зловживання або розкрадання майна.

Чому вигідно замовити інвентаризацію підприємства у компанії "Інвенторі-Консалтинг"?

Інвентаризація на підприємстві – це просто тільки для тих, хто ніколи нею не займався. Почавши виконувати її самостійно, ви відразу ж зрозумієте, наскільки це клопітка та виснажлива процедура. Не знаючи особливостей проведення інвентаризації, ви можете витратити час і кошти, але так і не отримати дані про реальний стан справ. Тому пропонуємо вам скористатися послугами нашої консалтингової компанії. Незалежне проведення інвентаризації на підприємстві – провідний напрямок діяльності "Інвенторі-Консалтинг". З нами ви зможете уникнути цілого ряду проблем. Приміром, довіривши інвентаризацію співробітникам своєї фірми, ви можете зіткнутися з фактами спотворення результатів і низькою якістю проведеної ними роботи. Фахівці нашої компанії не зацікавлені в наданні недостовірної інформації. Завдяки їх великому практичному досвіду значно підвищується якість інвентаризації, а також зменшується час її виконання.

Спеціалісти “Інвенторі-Консалтинг” працюють чітко згідно погодженого завдання, що виключає ризик появи помилок. Гарантуємо правильність оформлення необхідного пакету документів, описів і відомостей. Як показує практика, замовивши наші послуги, ви також зможете запобігти розкраданню майна на своєму підприємстві. Переваги інвентаризації, проведеної "Інвенторі-Консалтинг", незаперечні. Це незалежність, неупередженість, висока якість і розумні тарифи. Скориставшись нашими послугами, інвентаризація пройде для вас швидко і максимально ефективно!