укр | ру | eng
Послуги
Статті

Внутрішній аудит підприємства

З розвитком компанії збільшується складність процесів управління. Може скластися враження, що діяльність фірми знаходиться під контролем, але насправді бізнес практично не змінюється. Це пояснюється тим, що керівництво фізично не може керувати всіма сферами діяльності підприємства. В цьому випадку дуже корисно замовити послуги внутрішнього аудиту. Це найкращий спосіб проаналізувати ситуацію ризику, передбачити ризик банкрутства та збільшити прибуток.

Внутрішній аудит – це діяльність, спрямована на надання об'єктивних, незалежних консультацій і гарантій. Основна мета даної процедури полягає в удосконаленні діяльності підприємства. Вона дає науково обґрунтовану, експертну оцінку господарським процесам та операціям. Замовивши у нас дану послугу, ви швидше досягнете поставлених цілей з розвитку бізнесу. Ми використовуємо послідовний і систематизований підхід, який дозволяє грамотно оцінювати ризики, здійснювати контроль і корпоративне управління. Зовнішній і внутрішній аудит необхідний організаціям з певним рівнем ризику. Крім того, дана послуга адресована фірмам, на яких функції управління і володіння бізнесом розділені.

Аудит підприємства, який виконує "Інвенторі-Консалтинг", має наступні характеристики:

  • 1. Об'єктивність, незалежність. В даному випадку під об'єктивністю маються на увазі індивідуальні якості аудитора (неупередженість у висновках і оцінках). Незалежність внутрішнього аудиту – поняття організаційне. Служба внутрішнього аудиту “Інвенторі-Консалтинг” не зацікавлена в спотворенні інформації або приховуванні важливих даних. Тому проведений нами внутрішній аудит підприємства є повністю незалежним.
  • 2. Вдосконалення діяльності компанії. Метою внутрішнього аудиту є підвищення ефективності роботи підприємства. Однак слід підкреслити, що дана процедура не спрямована на виявлення помилок і написання звітів з величезним переліком важко здійснюваних рекомендацій. Проведення внутрішнього аудиту дозволяє розпізнати і оцінити ризики, а також слабкі сторін підприємства. Ми надаємо своїм клієнтам рекомендації, які реально підвищують ефективність процесів і засобів методів їх контролю.
  • 3. Консультації, гарантії. Організація внутрішнього аудиту полягає в тому, щоб консультувати клієнтів та надавати їм чіткі гарантії. Крім того, ми надаємо послуги внутрішнього контролю корпоративного управління. Наші фахівці запропонують вам дієві рекомендації по мінімізації та запобігання ризиків.

Для замовлення послуг внутрішнього аудиту дзвоніть нам прямо зараз!